6 originele ideeën om jouw cadeautjes in te pakken

Heb je een keuze gemaakt tussen onze originele en luxe cadeaus, maar heb je nog geen idee hoe je deze ook op een mooie manier kunt verpakken?
In deze blogpost laten we 10 originele ideeën zien waarbij het inpakken van cadeautjes bijna kunst is geworden!

1. Gepersonaliseerde cadeaus

Emily en Sarah van Boxwoodclippings kosten voor deze prachtige combinatie van bruin, zwart en zilver. De zilveren letters met glitters maken de cadeautjes extra persoonlijk én het is direct duidelijk voor wie het cadeau bedoeld is.

Je kunt de lettertags heel eenvoudig zelf van dik glitterkarton maken, te vinden bij een hobbyzaak bij jou in de buurt.

2. Slim inpakken

Slim inpakken is het halve werk! We kwamen deze super handige tutorialvideo tegen waarin haarfijn wordt voorgedaan hoe je cadeautjes inpakt, bijvoorbeeld met een eigen gift bag, een ronde verpakking of inpakken zonder plakband.

3. Ga mee met de trends

Er is geen trend zo populair op dit moment als droogbloemen. Droogbloemen zijn sowieso al een super leuk cadeau om te geven, maar je kunt ze ook gebruiken bij het inpakken van je cadeau. Hoe schattig ziet het eindresultaat van deze tutorial eruit?

De lange versie van de tutorial vind je op YouTube op het kanaal van Ulla. Helaas is de uitleg niet in het Nederlands!

4. Combineer kleuren

Wat ons betreft kan er niet genoeg kleur in de wereld zijn. Dat dacht Jordan van Oh Happy Day ook, haar blog is sowieso een aanrader voor liefhebbers van kleurrijke DIY! En dit kun jij thuis ook gewoon. Scoor een aantal rollen vrolijk inpakpapier, lint of touw in contrasterende kleuren en start met inpakken!

5. Vloeipapier

Heb je geen vrolijk inpakpapier bij de hand, maar wel nog vloeipapier in je hobbylade liggen? Dan kun je dat ook gebruiken om een cadeauverpakking mee op te fleuren. Vloeipapier (of tissue papier) wordt veel gebruikt in cadeau- of decoratie assortimenten, met name omdat het zulke vrolijke kleurtjes heeft en heel makkelijk te bewerken is.

Bekijk deze tutorial bij Tell Love & Party voor meer inspiratie.

6. Maak je eigen gift bags

Een gift bag is ontzettend handig om meerdere cadeautjes in te vervoeren of te geven. Kun je geen leuke gift bag vinden of vind je ze in de winkel te duur? Dan maak je toch gewoon je eigen gift bags!

In deze handige video tutorial van Deliacreates laat ze exact zien hoe je meerdere gift bags zelf kunt maken. Het is helemaal niet moeilijk! Het enige dat je nodig hebt is dik inpakpapier en enkele gereedschappen.

6. Gebruik natuurlijke materialen

Hoewel deze tutorial van Halfbaked Harvest erg op kerst is gericht, geeft het wel leuke inspiratie om je cadeaus te versieren. Het originele aan deze tutorial is dat ze gingerbread koekjes hebben gebruikt om het cadeau te personaliseren. Ook de candy canes geven een perfecte kerstsfeer aan dit cadeau. En laten we eerlijk zijn, ieder cadeau dat candy canes of koekjes bevat is toch al een winnaar?

Hartstikke leuk al deze ideeën, begint het al te kriebelen? Het kan ook voorkomen dat je soms even geen zin of tijd hebt om helemaal uit te pakken (met inpakken…). Dan bestel je gewoon super eenvoudig al jouw luxe cadeaus voor haar of hem via onze shop en laat je er een prachtig cadeaupakket van maken. Wij zorgen ervoor dat het pakket in een prachtige doos met strik wordt ingepakt en het is direct klaar om cadeau te geven! We kunnen het cadeau natuurlijk ook rechtstreeks naar de ontvanger versturen.

Bekijk alle cadeaus

5x Vrolijke Paasdecoratie Ideeën
10 perfecte cadeaus voor een zomerpakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmandje
Categories