• Handgemaakt
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Gepersonaliseerd kraamcadeau met naam

Vier de geboorte van een kleine met een uniek cadeau! De gepersonaliseerde kraamcadeaus met naam van The Wish Label zijn origineel, uniek en perfect om de nieuwe papa en/of mama mee te verrassen. Er zijn verschillende houten hangers of geboorteposters met naam verkrijgbaar om uit te kiezen.

Alle kraamcadeaus met naam

Een cadeau hoeft helemaal niet groot of duur te zijn om een glimlach op iemand gezicht te toveren. Het gaat erom dat je aan iemand denkt en de moeite neemt. En gelukkig wordt dat met The Wish Label een stuk makkelijker! Je bestelt super eenvoudig jouw gepersonaliseerde cadeau voor haar en je geeft tijdens het bestellen alle eigenschappen van het product uit. Zo kun je bijvoorbeeld een naam of kleur(en) uitkiezen.

Alle gepersonaliseerde kraamcadeaus met naam worden met de hand gemaakt en kunnen direct naar de ontvanger worden gestuurd.

Geheel gepersonaliseerd kraamcadeau

Heb jij een eigen idee voor dat ene perfecte cadeau voor een geboorte, maar heb je de tools niet om het uit te werken? The Wish Label helpt je graag met de uitwerking van een prachtig idee. Dankzij de aanwezigheid van plotters en lasergraveer machines kunnen wij mooie ideeën werkelijkheid maken. Er is heel veel mogelijk op het gebied van hout, glas, plexiglas, kunststof en meer.

Neem vrijblijvend contact op en laat ons weten hoe wij jou kunnen ondersteunen. We denken graag met je mee!