Origineel cadeaupakket voor vrouw

Ben jij op zoek naar een origineel cadeaupakket voor een vrouw met unieke cadeaus? Dan ben je bij The Wish Label aan het juiste adres! Onze cadeaupakketten zijn met heel veel liefde en originaliteit samengesteld, zodat ze leuk zijn voor jong en oud!

Liefdesverdriet cadeaupakket voor vrouw

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Heartbreak Box: een cadeaupakket voor vrouwen met liefdesverdriet of luddevudde. Steek jouw vriendin een hart onder de riem met dit pakket zodat ze weer de superwoman kan worden die ze al is. Maar natuurlijk ook heel geschikt om jezelf op te vrolijken tijdens een break-up!

Housewarming cadeaupakket voor vrouw

Vier een happy new home met de Housewarming Box. Hierin vind je leuke accessoires om het huis op te vrolijken en helemaal eigen te maken. De hippe woonaccessoires zijn uniek en eigenwijs en vind je niet zomaar in iedere andere woonwinkel.

Nog leuker: een eigen cadeaupakket samenstellen

Zijn onze samengestelde boxen nét niet wat je zoekt? Dan kun je ook zelf jouw eigen Wish Box samenstellen! Zo weet je zeker dat de cadeautjes helemaal perfect zijn afgestemd op de ontvanger. Je kunt kiezen uit een brede selectie originele en unieke cadeaus en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt (of een budgetpakket).