Stel jouw eigen cadeaupakket samen

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeaupakket voor jouw vriend(in), partner, familielid of iemand anders? Stel jouw eigen luxe cadeaupakket samen uit een breed assortiment aan originele, unieke en vooral hele mooie cadeaus. Jij kiest het uit, wij doen de rest!

Hoe het werkt

Asset 5@3x

Voor iedere gelegenheid

Kies uit een van onze samengestelde luxe cadeaupakketten of stel er zelf een samen. We hebben de mooiste en meest unieke cadeaus voor je verzameld.

Asset 6@3x

Maak het persoonlijk

Iedere Wish Box wordt standaard geleverd met een persoonlijk kaartje. Wij printen jouw bericht op een kaartje naar keuze.

Asset 7@3x

Wij doen de rest

Jouw cadeaus worden zorgvuldig en met liefde ingepakt. We versturen het rechtstreeks naar de ontvanger – of naar jou als je het zelf wilt overhandigen.

Stap 2: Kies jouw cadeaus

Heb je jouw cadeaudoos al uitgezocht? Dan kun je deze gaan vullen met onze unieke en originele cadeaus. Ga naar de shop om te kiezen uit meer dan 200+ cadeaus!

Stap 3: Kies een kaartje

Is jouw luxe cadeaupakket compleet? Dan wil je natuurlijk nog een persoonlijke boodschap voor de ontvanger achterlaten, zodat hij of zij weet van wie het mooie cadeau afkomt. Kies uit een van onze design kaarten en geef jouw persoonlijke boodschap door. Wij zorgen dat deze netjes op het kaartje wordt geprint en bij de bestelling wordt gevoegd.

Naast jouw persoonlijke kaartje voegen we altijd een standaard kaartje toe waarop jouw naam als afzender staat. We voegen geen factuur toe aan het luxe cadeaupakket.

Winkelmandje
Categories