Cadeau voor haar

Jouw moeder, zus, tante of vriendin is binnenkort jarig en je weet niet wat je moet geven? Bij The Wish Label scoor je een uniek en gepersonaliseerd cadeau voor haar. Verras haar met een Date Ideeën Box om samen op pad te gaan met haar partner of geef haar een gepersonaliseerde make-up tas cadeau.

Een cadeau hoeft helemaal niet groot of duur te zijn om een glimlach op iemand gezicht te toveren. Het gaat erom dat je aan iemand denkt en de moeite neemt. En gelukkig wordt dat met The Wish Label een stuk makkelijker! Je bestelt super eenvoudig jouw gepersonaliseerde cadeau voor haar en je geeft tijdens het bestellen alle eigenschappen van het product uit. Zo kun je bijvoorbeeld een naam of kleur(en) uitkiezen.

Liever toch zelf aan de slag? Wat dacht je dan van het A tot Z redenen boekje, waarin je 26 redenen opschrijft waarom die ene persoon zo geweldig is. Dat zorgt er zeker voor dat ze zich speciaal voelt. En daar hoeft ze helemaal niet jarig voor te zijn, dat kan gewoon het hele jaar door!

Geheel gepersonaliseerd cadeau voor haar

Heb jij een eigen idee voor dat ene perfecte cadeau voor haar, maar heb je de tools niet om het uit te werken? The Wish Label helpt je graag met de uitwerking van een prachtig idee. Dankzij de aanwezigheid van plotters en lasergraveer machines kunnen wij mooie ideeën werkelijkheid maken. Er is heel veel mogelijk op het gebied van hout, glas, plexiglas, kunststof en meer.

Neem vrijblijvend contact op en laat ons weten hoe wij jou kunnen ondersteunen. We denken graag met je mee!