5x Vrolijke Paasdecoratie Ideeën

Pasen staat voor de deur en dat geeft je weer een hele goede reden om het huis voorjaarsklaar te maken! Niet alleen door een grondige voorjaarsschoonmaak, maar ook door het huis gezellig te versieren met paasdecoratie. Om je inspiratie te geven, hebben we 10 vrolijke paasdecoratie ideeën voor je verzameld. Kijk je mee?


1. Opvallend bloemstuk

Laat jouw tulpen of andere voorjaarsbloemen extra opvallen met een leuke paastwist zoals Craftymorning.com deed. Je kunt de vaas vullen met paaseitjes, neppe eitjes of eieren die je zelf versierd. In deze DIY zijn neppe tulpen gebruikt, nog mooier is het om echte tulpen of andere bloemen te gebruiken.

2. Verwelkom je bezoek met bloemen

Wauw! Hoe prachtig is deze lentekrans voor aan je voor- of achterdeur? Je krijgt direct een happy en positive vibe bij het zien van deze krans vol tulpen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander soort bloem óf je gaat voor echte bloemen. Better Homes & Gardens vertelt je precies hoe je deze paaskrans kunt maken met een uitgebreide DIY.

3. Deze kaarsenhouders zijn een eitje

Op DIYVibes kwamen we deze simpele, maar ontzettend leuke DIY tegen om je eigen paas-kaarshouders te maken. De pasteltinten in combinatie met de roze kaarsen schreeuwen Pasen.

4. Decoratieve paaseieren

Versier je eieren op een stijlvolle manier zoals Lilyardor deed in deze tutorial. De koperkleurige eieren vallen lekker op, terwijl je het met de overige kleuren rustig houdt. Een stijlvolle versieren voor op jouw paastafel!

5. De paastakken mogen niet ontbreken

Breng een vrolijke paas- en lentesfeer in huis met paastakken en bloesem. Stonegableblog maakte deze DIY met kant-en-klare eieren, maar die kun je natuurlijk ook zelf verven als je de gewenste kleur nergens kunt vinden. De paastakken vind je bij een bloemenwinkel of plantenwinkel in de buurt. Een leuk paas cadeau vind je hier.

Heb jij al paasdecoratie in huis gehaald? Maak de paasdecoratie af met onze gepersonaliseerde paashangers met naam of de eierhouders voor bij het paasontbijt.

6 originele ideeën om jouw cadeautjes in te pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmandje
Categories