Luxe kerstpakketten

Op zoek naar een luxe kerstpakket dat net even wat anders is? The Wish Label biedt originele kerstpakketten binnen ieder budget, met unieke en luxe items. Geen standaard etenswaren, maar originele producten van luxe merken die de visie van jouw bedrijf ondersteunen. Je kunt kiezen voor een kant-en-klaar kerstpakket, het pakket personaliseren met jouw bedrijfsgegevens óf je stelt zelf het kerstpakket samen met behulp van onze uitgebreide catalogus.

Een eigen product toevoegen aan het kerstpakket? Dat kan zeker! We denken graag mee over een luxe kerstpakket waarin jouw eigen product centraal staat.

Luxe kerstpakketten

Op zoek naar een luxe kerstpakket dat net even wat anders is? The Wish Label biedt originele kerstpakketten binnen ieder budget, met unieke en luxe items. Kies voor een kant-en-klaar kerstpakket of onze maatwerk opties.

Kant-en-klare luxe kerstpakketten

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor jouw personeel of relatiegeschenk en wil je niet te lang nadenken over de inhoud van het pakket? Kies dan voor een van onze kant-en-klare kerstpakketten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsranges, dus er zit altijd een kerstpakket bij dat bij jouw budget past. We bieden verschillende thema’s aan waar je uit kunt kiezen, waaronder winter, kleurrijk, unisex, man en vrouw.

Bij onze kant-en-klare kerstpakketten zit je niet vast aan een minimum aantal. Je bestelt eenvoudig en snel wat je nodig hebt.

kerstbal met naam, gepersonaliseerd cadeau, kraamcadeau met naam, kerstbal bedrukken
Origineel kerstpakket, luxe kerstpakket

Bij The Wish Label zijn we gek op Kerstmis. Wij creëren luxe kerstcadeaus en originele kerstpakketten om jouw merk te laten stralen tijdens Kerstmis.

Semi-Maatwerk luxe kerstpakketten

De semi-maatwerk luxe kerstpakketten geven je de optie om een kant-en-klaar pakket net even iets persoonlijker te maken. De inhoud van de pakketten is door ons samengesteld, maar de uitstraling van de verpakking kunnen we aanpassen aan jouw huisstijl en visie. Denk aan een lint, strik en opvulmateriaal in jouw huisstijl kleur of een kaartje met eigen logo en boodschap erop. Het personaliseren van jouw originele kerstpakket kan al vanaf 10 stuks!

Maatwerk luxe kerstpakketten

Wil je zelf de inhoud van het kerstpakket bepalen of wil je een product uit jouw eigen lijn aan het pakket toevoegen? Kies dan voor onze maatwerk kerstpakketten!

We hebben een uitgebreide catalogus met luxe producten om uit te kiezen, waaronder woonaccessoires, (non-)alcoholische dranken, chocolade, kerstcadeaus en nog veel meer. We verrassen je graag met het brede aanbod dat we hebben samengesteld. Uiteraard staan we voor je klaar met advies om ieder kerstpakket in te richten aan de hand van jouw bedrijfsvisie én met het oog op de ontvanger van het pakket.

Daarnaast is het ook mogelijk om de uitstraling van het pakket vorm te geven aan de hand van jouw huisstijl, met opvulmateriaal, strik en lint in bijpassende kleuren.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en uw eigen ideeën te bespreken. Vul hieronder direct het contactformulier in om de digitale catalogus te ontvangen of neem contact op via info@thewishlabel.com.

[contact-form-7 id=”6020580″ title=”Kerstpakketten aanvraag”]

Een origineel kerstpakket bestellen

Het is een hele leuke bezigheid om luxe kerstpakketten uit te zoeken voor werknemers of relaties, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Vind maar eens een origineel kerstpakket met producten die niet afgezaagd zijn en die bij de ontvanger goed in de smaak zullen vallen. En houd dan ook nog eens rekening met het budget waar het pakket aan moet voldoen. Zo zie je maar, het is ieder jaar toch weer een uitdaging om alles tijdig te regelen.

The Wish Label helpt je met de verzorging van jouw kerstpakketten en neemt het werk uit handen. Zo houd jij tijd over voor andere belangrijke zaken aan het eind van het jaar. Wij zijn namelijk specialist in luxe cadeaus en weten precies hoe we een origineel kerstpakket voor je kunnen samenstellen. Zo bieden we kant-en-klare opties waar je uit kunt kiezen, maar kun je ook aan de hand van onze catalogus een keuze maken en zo een pakket samenstellen dat aansluit bij jouw bedrijfsvisie en huisstijl.

Origineel kerstpakket voor man en vrouw

Bestaat je personeelsbestand uitsluitend uit mannen, vrouwen of juiste een mooie mix van beiden? Hoe dan ook, onze kerstpakketten service kan voor iedereen ingezet worden. Ook met de leeftijd of interesses van de ontvanger kan rekening gehouden worden. In onze kant-en-klare opties vind je de mogelijkheid om te filteren op het soort ontvanger, zodat je direct kunt zien welke kerstpakketten we aanraden. Om het extra makkelijk te maken, hebben we ook unisex kerstpakketten zodat je zeker weet dat het voor elke medewerker geschikt is.

Ook kun je in ons assortiment kiezen voor een specifiek thema, bijvoorbeeld winters, huis&tuin, etenswaren of iets anders. Maar een mix van verschillende soorten producten is natuurlijk ook mogelijk en wordt door onze klanten dan ook het vaakst gekozen. Wil je het originele kerstpakket helemaal afronden met iets unieks? Dan is onze kerstbal met naam een absolute aanrader. Deze wordt namelijk ieder jaar nog in de kerstboom opgehangen en zal iedere ontvanger verrassen!

Winkelmandje
Categories