Luxe kerstpakketten

Luxe kerstpakketten

Op zoek naar een luxe kerstpakket dat net even wat anders is? The Wish Label biedt originele kerstpakketten binnen ieder budget, met unieke en luxe items. Geen standaard etenswaren, maar originele producten van luxe merken die de visie van uw bedrijf ondersteunen. U kunt kiezen voor een kant-en-klaar kerstpakket, het pakket personaliseren met uw bedrijfsgegevens óf u stelt zelf het kerstpakket samen met behulp van onze uitgebreide catalogus.

Een eigen product toevoegen aan het kerstpakket? Dat kan zeker! We denken graag mee over een luxe kerstpakket waarin uw eigen product centraal staat.

Wij bij The Wish Label zijn gek op Kerstmis. Wij creëren luxe & met de hand gemaakte kerstdecoratie om uw merk te laten stralen tijdens Kerstmis.

Onze luxe kerstpakketten zijn niet alleen geschikt als kerstcadeau voor uw personeel, maar ook voor zakenrelaties, influencers, uw eigen klanten of ter decoratie tijdens een event of in uw winkeletalage.

Kant-en-klare luxe kerstpakketten

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket voor uw personeel of relatiegeschenk en wilt u niet te lang nadenken over de inhoud van het pakket? Kies dan voor een van onze kant-en-klare kerstpakketten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsranges, dus er zit altijd een pakket bij dat bij uw budget past. We bieden verschillende thema’s aan waar u uit kunt kiezen, waaronder winter, kleurrijk, unisex, man en vrouw.

Bij onze kant-en-klare kerstpakketten zit u niet vast aan een minimum aantal. U bestelt eenvoudig en snel wat u nodig heeft en wij nemen contact met u op om de aflevering in te plannen.

Semi-Maatwerk luxe kerstpakketten

De semi-maatwerk luxe kerstpakketten geven u de optie om een kant-en-klaar pakket net even iets persoonlijker te maken. De inhoud van de pakketten is door ons samengesteld, maar de uitstraling van de verpakking kunnen we aanpassen aan uw huisstijl en visie. Wat dacht u bijvoorbeeld van naamtags aan ieder kerstpakket met de naam van uw personeelslid? Of een kaartje met eigen logo en boodschap erop? Het personaliseren van uw originele kerstpakket kan al vanaf 10 stuks!

Maatwerk luxe kerstpakketten

Wilt u zelf de inhoud van het kerstpakket bepalen of wilt u een product uit uw eigen lijn aan het pakket toevoegen? Kies dan voor onze maatwerk kerstpakketten!

We hebben een uitgebreide catalogus met luxe producten om uit te kiezen, waaronder woonaccessoires, (non-)alcoholische dranken, chocolade, koekjes met uw logo erop en nog veel meer. We verrassen u graag met het brede aanbod dat we hebben samengesteld. Uiteraard staan we voor u klaar met advies om ieder kerstpakket in te richten aan de hand van uw bedrijfsvisie én met het oog op de ontvanger van het pakket.

Daarnaast is het ook mogelijk om de uitstraling van het pakket vorm te geven aan de hand van uw huisstijl, met opvulmateriaal, strik en lint in bijpassende kleuren.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en uw eigen ideeën te bespreken. Vul hieronder direct het contactformulier in om de digitale catalogus te ontvangen of neem contact op via info@thewishlabel.com.

    Close Winkelmandje

    Close
    Menu
    Categories