• Handgemaakt
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Kerstbal met naam

Zoek je een origineel kerstcadeautje? Kies dan voor een kerstbal met eigen naam erop! Wij maken luxe kerstballen in allerlei kleuren, welke voorzien kunnen worden van jouw eigen naam of die van een vriend(in), familielid of huisdier.

Wij bij The Wish Label zijn gek op Kerstmis. Wij creëren luxe & met de hand afgewerkte kerstcadeaus om te geven.

Bedrukking

Wij houden van gepersonaliseerde cadeaus, waarbij extra aandacht aan de ontvanger wordt besteed. Daarom personaliseren wij de luxe kerstbal met de naam van uw personeelslid of relatie, een lieve kerstwens of zelfs uw logo. Er is veel mogelijk!

Vulling

De kerstbal wordt gevuld met een materiaal naar keuze. De opties die het meest worden gekozen zijn gekleurde veren, nepsneeuw of confetti. We hebben veel kleuren op voorraad liggen, maar we gaan graag op zoek naar de kleur die bij uw visie of huisstijl past.

Plastic of glas kerstbal

Over het algemeen werken we met glazen kerstballen, omdat deze een luxere uitstraling hebben dan plastic kerstballen. Liever een onbreekbare kerstbal laten bedrukken? Geen enkel probleem! We vervangen de glazen kerstbal dan voor een plastic variant.

Gepersonaliseerde kerstballen voor Lott Gioielli
Gepersonaliseerde kerstbal met naam, unieke kerstbal, kerstbal handgemaakt, gepersonaliseerd cadeau, kerstcadeau
Gepersonaliseerde kerstbal met naam, unieke kerstbal, kerstbal handgemaakt, gepersonaliseerd cadeau, kerstcadeau

Als onderdeel van een Wish Box

Wilt u het cadeau verder uitbreiden, kies dan voor een bedrukte kerstbal in combinatie met een Wish Box, onze luxe kerstpakketten met originele en unieke artikelen. Stap af van het standaard kerstpakket en kies voor producten met een unieke uitstraling. U kunt kiezen uit een van onze standaard Wish Boxen of u stelt uw eigen Wish Box samen aan de hand van onze uitgebreide productcatalogus. Ook hierbij gaan we aan de slag om uw visie en huisstijl naar voren te laten komen!