Origineel kerstcadeau gezocht?

Dan ben je bij The Wish Label absoluut aan het juiste adres! Alle cadeaus en gifts die je in deze webshop vindt, zijn gepersonaliseerd, uniek en een super origineel kerstcadeau. Want of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje voor onder de boom of een romantisch cadeau voor je geliefde, je vindt het bij The Wish Label.

Origineel kerstcadeau met eigen naam

Onze kerstcadeaus zijn zo origineel omdat ze speciaal voor die ene persoon worden gemaakt. Geen enkel product is hetzelfde en je weet dus zeker dat je een uniek product cadeau geeft. De producten die je in onze webshop vindt, kun je personaliseren met jouw eigen naam of de naam van de ontvanger. De kersthangers en kerstballen zijn super geschikt als kleinigheidje voor onder de boom en herinneren iemand aan zijn of haar eerste kerst in een nieuw huis of de geboorte van een kleine.

Hoe bestel ik zo’n uniek kerstcadeau?

Online bestellen gaat heel eenvoudig, maar je moet wel goed opletten. Bij ieder product kun je de personalisering van het cadeau doorgeven. Zodra je de bestelling met de personalisatie plaatst, kun je geen aanpassingen meer doen in de naam. Check dus vooral drie keer of je de naam/namen op de juiste manier hebt geschreven en of je geen fouten hebt gemaakt. Wij kunnen geen restitutie geven op basis van een spelfout of andere fout die je zelf hebt doorgegeven. Let dus extra goed op!