• Handgemaakt
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Origineel cadeaupakket voor mannen

Ben jij op zoek naar een origineel cadeaupakket voor een man met unieke cadeaus? Dan ben je bij The Wish Label aan het juiste adres! Onze cadeaupakketten zijn met heel veel liefde en originaliteit samengesteld, zodat ze leuk zijn voor jong en oud!

Male Box: cadeaupakket voor stoere mannen

Wij hebben een leuk cadeaupakket samengesteld voor stoere mannen. Zo hoef je niet meer naar de stad of verschillende websites af te speuren naar een leuk cadeau voor jouw vriend of vader. Want laten we eerlijk zijn, het blijft altijd een uitdaging om iets leuks voor mannen te kopen. Daarom maken wij het jou extra gemakkelijk met de Male Box: een cadeaupakket speciaal voor mannen.

In de Male Box vind je onder andere een lekker ruikende Body & Hair Wash, bijpassende zeep in de vorm van een baksteen en een survival kit waarmee je de plank nooit mis kan slaan. Niet alleen leuk, maar dus ook een nuttig cadeaupakket voor een man.

Direct thuis laten bezorgen

Bestel je een cadeaupakket bij The Wish Label, dan kun je aangeven waar we het cadeaupakket moeten bezorgen. We kunnen het namelijk direct naar de ontvanger sturen, of naar jouw eigen adres zodat je het persoonlijk kunt overhandigen.

Bij de Male Box zit altijd een kaartje waarop jij een lieve boodschap kunt schrijven. Sturen wij het pakket direct naar de ontvanger? Dan schrijven wij jouw boodschap met de hand op het kaartje. Zo is het extra persoonlijk voor de man die het cadeaupakket ontvangt. Vergeet dan ook niet jouw lieve boodschap door te geven bij jouw bestelling.