• Handgemaakt
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

The Wish Box Zakelijk

Verras uw personeel of relatie met een luxe en origineel cadeaupakket. The Wish Label biedt kant-en-klare cadeaupakketten, maar we kunnen ook een specifiek cadeaupakket voor uw bedrijf samenstellen. Binnen ieder budget kunnen we een prachtig cadeaupakket vormgeven.

Wij bij The Wish Label zijn gek op cadeaus. Wij creëren luxe & met de hand samengestelde cadeaus om uw merk te laten stralen.

Onze luxe cadeaupakketten zijn niet alleen geschikt als cadeau voor uw personeel, maar ook voor zakenrelaties, influencers, uw eigen klanten of als goodiebag bij een evenement.

Personeelscadeau

Verras uw personeel met een unieke Wish Box, bijvoorbeeld ter ere van een jubileum, verjaardag of zwangerschap. We bieden kant-en-klare cadeaupakketten aan, maar er zijn ook verschillende personalisatie mogelijkheden, zodat het cadeaupakket bij uw huisstijl past.

Kerstpakket

Doe eens wat anders dan het standaard kerstpakket vol eten en drinken. The Wish Box biedt luxe artikelen, die niet zomaar overal verkrijgbaar zijn. Geeft u een kerstpakket van The Wish Label, dan weet u dus zeker dat u uw personeel verrast met iets unieks. En dat kan binnen ieder budget!

Relatiegeschenk

Onze cadeaupakketten zijn ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Bedank uw relaties met een luxe cadeaupakket, bijvoorbeeld bij de verkoop van een huis (makelaar) of bedrijven waar u veelvuldig zaken mee doet.

Extra opties

Wij gaan in onze service graag nog een stapje verder.

  • Cadeau service – Wij nemen de verzorging van cadeaus graag uit handen zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Een mooi pakket naar jubilarissen of jarigen binnen uw bedrijf? U geeft een lijst door met alle belangrijke data waarop iemand een luxe pakket dient te ontvangen en wij doen de rest.
  • Gepersonaliseerd – We maken het cadeaupakket nog iets persoonlijker door een hangtag met naam van de ontvanger, het aanpassen van de kleuren naar uw huisstijl of een persoonlijk kaartje bij het pakket.
  • Eigen product – Wilt u uw eigen product aan de Wish Box toevoegen? Dat vinden we leuk! We bundelen onze krachten en zorgen dat uw product professioneel en luxe wordt gepresenteerd.
Gepersonaliseerde kerstballen voor Lott Gioielli

Kant-en-klare luxe cadeaupakketten

Bent u op zoek naar een origineel cadeaupakket voor uw personeel of relatiegeschenk en wilt u niet te lang nadenken over de inhoud van het pakket? Kies dan voor een van onze kant-en-klare cadeaupakketten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsranges, dus er zit altijd een pakket bij dat bij uw budget past. We bieden verschillende thema’s aan waar u uit kunt kiezen, waaronder winter, kleurrijk, unisex, man en vrouw.

Bij onze kant-en-klare kerstpakketten zit u niet vast aan een minimum aantal. U bestelt eenvoudig en snel wat u nodig heeft en wij nemen contact met u op om de aflevering in te plannen.

Semi-Maatwerk luxe cadeaupakketten

De semi-maatwerk luxe cadeaupakketten geven u de optie om een kant-en-klaar pakket net even iets persoonlijker te maken. De inhoud van de pakketten is door ons samengesteld, maar de uitstraling van de verpakking kunnen we aanpassen aan uw huisstijl en visie. Wat dacht u bijvoorbeeld van naamtags aan ieder pakket met de naam van uw personeelslid? Of een kaartje met eigen logo en boodschap erop? Het personaliseren van uw luxe cadeaupakket kan vaak al vanaf 5 stuks!

Maatwerk luxe cadeaupakketten

Wilt u zelf de inhoud van het luxe cadeaupakket bepalen of wilt u een product uit uw eigen lijn aan het pakket toevoegen? Kies dan voor onze maatwerk pakketten!

We hebben een uitgebreide catalogus met luxe producten om uit te kiezen, waaronder woonaccessoires, (non-)alcoholische dranken, chocolade, koekjes met uw logo erop en nog veel meer. We verrassen u graag met het brede aanbod dat we hebben samengesteld. Uiteraard staan we voor u klaar met advies om ieder cadeaupakket in te richten aan de hand van uw bedrijfsvisie én met het oog op de ontvanger van het pakket.

Daarnaast is het ook mogelijk om de uitstraling van het pakket vorm te geven aan de hand van uw huisstijl, met opvulmateriaal, strik en lint in bijpassende kleuren.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op om de digitale catalogus te ontvangen en de mogelijkheden te bespreken. Vul hieronder direct het contactformulier in of neem contact op via info@thewishlabel.com.