Retourbeleid

Heb jij een super tof item via The Wish Label gekocht, maar ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Lees dan hieronder verder over onze retourvoorwaarden.

 

Retourneren

Tot 14 dagen na het ontvangen van jouw bestelling mag jij besluiten of je het product graag wil houden of niet. Besluit je het product niet te houden, dan moet je dit binnen deze 14 dagen kenbaar maken aan ons. Dit kan als volgt:

  • Stuur een mailtje naar info@thewishlabel.com met jouw bestelnummer en eventuele gegevens. Geef aan welk product je graag wilt retourneren. Je kunt hierbij het herroepingsformulier gebruiken, maar dit is niet verplicht.
  • In de bevestigingsmail van jouw bestelling vind je ons retouradres. Kun je het retouradres niet meer vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Pak het artikel goed in, het liefst in de originele verpakking, en stuur het binnen 14 dagen na het aangeven van jouw retour terug naar ons. Wij raden het aan om de goederen aangetekend terug te sturen en een bewijs van afgifte bij het postkantoor te vragen. De retourkosten zijn voor rekening van de koper.

 

Uitzonderingen

Producten die op maat zijn gemaakt, zoals gepersonaliseerde posters of telefoonhoesjes, kunnen niet geretourneerd worden. Let dus heel goed op dat je de juiste personalisatie doorgeeft en dubbelcheck (dubbelcheck!) op spelfouten.

 

Terugbetaling

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen, ontvang je van ons binnen vijf werkdagen een terugbetaling. Het aankoopbedrag wordt terugbetaald via de betaalmethode welke jij hebt gebruikt voor het plaatsen van jouw bestelling. We kunnen geen andere betaalmethoden gebruiken voor de terugbetaling van jouw order.

Mocht je onverhoopt nog vragen hebben, dan horen wij het graag: stuur een mailtje of benader ons via social media.

Om teleurstelling te voorkomen raden wij je aan voor aankoop de voorwaarden voor retourneren te checken!