Achteraf betalen  |  Snelle levering  |  Gratis verzending v.a. €65

Luxe cadeaupakket voor vrouw

Ben jij op zoek naar een luxe cadeaupakket voor een vrouw met unieke cadeaus? Dan ben je bij The Wish Label aan het juiste adres! Je kiest uit een van onze kant-en-klare cadeaupakketten of je stelt zelf jouw luxe cadeaupakket voor een vrouw samen. We hebben de mooiste en meest unieke cadeaus voor je verzameld. Je maakt het extra persoonlijk met een lief kaartje met jouw eigen boodschap.

Cadeaupakket voor vrouw

Kies uit een van onze kant-en-klare cadeaupakketten of stel zelf jouw luxe cadeaupakket voor een vrouw samen. We hebben de mooiste en meest unieke cadeaus voor je verzameld. Je maakt het extra persoonlijk met een lief kaartje met jouw eigen boodschap.

 

HOE HET WERKT

Voor iedere gelegenheid

Kies uit een van onze samengestelde Wish Boxen of stel er zelf een samen. We hebben de mooiste en meest unieke cadeaus voor je verzameld.

Maak het persoonlijk

Iedere Wish Box wordt standaard geleverd met een persoonlijk kaartje. Wij printen jouw bericht op een kaartje naar keuze.

Wij doen de rest

Jouw cadeaus worden zorgvuldig en met liefde ingepakt. We versturen het rechtstreeks naar de ontvanger – of naar jou als je het zelf wilt overhandigen.

The Wish Box: kant-en-klare cadeaupakketten

Liefdesverdriet cadeaupakket voor vrouw

Een verbroken relatie of ander liefdesverdriet? Een cadeaupakket voor vrouwen met liefdesverdriet of luddevudde. Steek jouw vriendin een hart onder de riem met een luxe cadeaupakket zodat ze weer de superwoman kan worden die ze al is. Maar natuurlijk ook heel geschikt om jezelf op te vrolijken tijdens een break-up!

Housewarming cadeaupakket voor vrouw

Vier een happy new home met een Wish Box vol nieuwe woonaccessoires en mooie artikelen voor in huis. We hebben unieke accessoires uitgekozen om het huis op te vrolijken en helemaal eigen te maken. De hippe woonaccessoires zijn uniek en eigenwijs en vind je niet zomaar in iedere andere woonwinkel.

Nog leuker: een eigen cadeaupakket samenstellen

Zijn onze kant-en-klare cadeaupakketten nét niet wat je zoekt? Dan kun je ook zelf jouw eigen Wish Box samenstellen! Zo weet je zeker dat de cadeaus helemaal perfect zijn afgestemd op de ontvanger. Je kunt kiezen uit een brede selectie originele en unieke cadeaus binnen allerlei prijsklassen.